Lief bruidspaar to be, gefeliciteerd met jullie verloving. Nu komt het leuke, maar ook moeilijke deel van jullie mooiste dag: het plannen van jullie bruiloft. En uiteraard zoeken jullie ook een bruidsfotograaf, anders waren jullie niet hier beland. Wat een eer dat jullie op mijn pagina kijken!

Jullie pure liefde. Dat jullie stralen en de genegenheid er vanaf spat. Intimiteit en romantiek, dát is de kern wat ik met mijn beelden wil laten zien. Dit giet ik dan het liefst in een dromerige en elegante stijl. Door de dag heen vang ik het liefst de échte momenten. Die momenten, waar jullie jezelf terug zien in de foto’s. Die momenten die zorgen voor een mooi een tastbare herinnering. Mijn werkwijze kun je dan ook omschrijven als aanwezig zijn op de achtergrond, als een "fly on the wall". Ik ga op een bruiloft rustig te werk en begeleid jullie daar waar het nodig is. 

Kunnen jullie je vinden in deze werkwijze en stijl? Neem dan zeker even contact met mij op zodat ik jullie de brochure met verschillende pakketten voor 6, 8, 10 of 12 uur kan doorsturen.

Iedere bruiloft is uniek, daarom bespreek ik graag jullie wensen tijdens een vrijblijvend kenninsmakingsgesprek. Mijn pakketten beginnen vanaf 6 uur fotografie en elk pakket bevat tenminste:

• Een gezellig kennismakingsgesprek
• Een detailgesprek
• Minimaal 350 bewerkte beelden bij 6 uur fotografie
• Een persoonlijke online galerij
• Een preview binnen 5 dagen na jullie bruiloft
• Een verrassingsalbum (15x15), met upgrade mogelijkheden

Wil jij meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Neem dan contact op zodat ik mijn bruiloft brochure kan doorsturen. Hier staan alle pakketten, prijzen en mogelijkheden in vermeld.

investering

Bruidsfotografie

you said yes!

you said yes!

"Zo ontzettend blij met Lois als onze fotografe voor onze bruiloft! Waanzinnig mooi trouwalbum ontvangen, de foto's laten precies zien wat de sfeer was op onze mooie dag. Ze stopt er zoveel aandacht en liefde in en let op kleine details. Dankbaar dat zij alles heeft vastgelegd op een natuurlijke en ontspannen manier!"

- Virgilla & flip -

Portfolio

bruiloft

Wil je meer informatie of de brochure aanvragen? Neem dan contact met mij op.