Zelfliefde is iets wat we niet moeten vergeten. Vandaag de dag zijn we erg streng voor onszelf. We worden gebombardeerd met meningen. Social media zorgt ervoor dat er over mogelijkheden om jezelf te vergelijken met anderen. Hoe mooi is het dan om een plaat van jezelf te hebben waar je ontzettend trots op bent. Ik leg graag jouw sterke kant, maar ook zeker jouw kwetsbaarheid vast. Hoe? Dit kan door een klassieke portretshoot binnen of buiten, een branding shoot of, voor de stoere dames onder ons, een prachtige boudoir shoot. We laten samen jouw kracht zien. Het belangrijkste is dat jouw wens centraal staat!

Tijdens de shoot leren we elkaar kennen, stel ik je op je gemak en stuur ik aan waar nodig is. Het is belangrijk dat we samen een ontspannen sfeer creëeren. Hiervoor zal ik dan ook zeker de tijd nemen.

• €285*
• 1 persoon
• Circa 1 uur
• Thuis of op locatie
• 30* bewerkte foto's in hoge resolutie

Na de fotoshoot krijgen jullie de bewerkte foto’s digitaal aangeleverd zodat jullie kunnen aangeven welke foto’s jullie willen hebben. Vervolgens perfectioneer ik de selectie binnen 4 weken en krijgen jullie deze via een online galerij aangeleverd.

*Incl. reiskosten binnen 20 km vanaf Weert (daarbuiten €0.40/km)
*Extra foto's kunnen bijgekocht worden

investering

Portretfotografie

LOVE YOURSELF

love yourself

Lois stelt je echt gerust tijdens de shoot als ze merkt dat je het spannend vind. Ze geeft je tips of aanwijzingen als ze ziet dat je even niet weet wat je moet doen. Lois laat echt de persoon die je bent naar voren komen op een soms kwetsbare, respectvolle en bijzondere manier!!

- Jill -

Portfolio

portret

Wil je meer informatie of een shoot boeken? Neem dan contact met mij op.