Wat is een zwangerschap toch ontzettend mooi! Een relatief kort moment in jouw leven waarin jouw sterke vrouwenlichaam een klein mensje creëert. Negen maanden draag jij als mama to be een kleine wondertje bij je. Hoe bijzonder is het om dit dan ook vast te leggen! Samen zoeken we naar jouw/jullie comfortzone om zo een ontspannen sfeer te creëren en de beelden te maken waar we trots op mogen zijn in deze speciale periode in het leven.

Tijdens de shoot leren we elkaar kennen, stel ik je/jullie op het gemak en stuur ik aan waar dat nodig is om de persoonlijkheid, relatie en/of dynamiek in het licht te zetten. Het is belangrijk dat we samen een ontspannen sfeer creëeren. Hiervoor zal ik dan ook zeker de tijd nemen.

• €285*
• 1 of 2 personen
• Circa 1 uur
• Thuis of op locatie
• 30* bewerkte foto's in hoge resolutie

Na de fotoshoot krijgen jullie de bewerkte foto’s digitaal aangeleverd zodat jullie kunnen aangeven welke foto’s jullie willen hebben. Vervolgens perfectioneer ik de selectie binnen 4 weken en krijgen jullie deze via een online galerij aangeleverd.

*Incl. reiskosten binnen 20 km vanaf Weert (daarbuiten €0.40/km)
*Extra foto's kunnen bijgekocht worden

investering

Zwangerschapsshoot

A LITTLE YOU ON THE WAY

A LITTLE YOU ON THE WAY

"Lois is echt een top fotograaf! Ze weet echt perfect alles op beeld te krijgen. Ook heeft ze veel creativiteit waardoor je geen standaard foto's krijgt. Wij hebben zelf al een aantal shoots door Lois laten doen en zijn elke keer dik tevreden. Echt een aanrader voor bijzondere en hele mooie foto's!"

- Anouk -

Portfolio

zwangerschap

Wil je meer informatie of een shoot boeken? Neem dan contact met mij op.