Daar is jullie kleine wondertje dan! Die kleine handjes en voetjes, dat kleine neusje… Helaas blijven ze niet zo lang klein, dus is het extra speciaal om deze tijd vast te leggen en zo een blijvende herinnering te maken. Een newbornshoot vindt plaats wanneer jullie baby’tje tussen de 2 en 6 weken oud is. Bij week 2 tot 4 zijn baby’tjes vaak lekker rustig en slapen ze veel. Bij week 4 tot 6 zijn ze wat alerter. De nadruk ligt op de baby, maar er worden ook foto’s gemaakt in verschillende samenstellingen van het gezin. Vaak vindt de shoot plaats in een vertrouwde omgeving. Wensen jullie liever buiten foto’s te maken? Dat kan ook, maar dat raad ik aan wanneer de baby zichzelf warm kan houden. Het belangrijkste is dat jullie wens centraal staat!

We nemen rustig de tijd. Jullie moeten op jullie gemak zijn, maar de kleinste telg vooral. Rust, dat is wat we gaan creëren. Geen gehaast. Dit is de reden waarom deze shoot wat langer zal duren.

• €325*
• 2 tot 3 personen
• Circa 1,5 uur
• Thuis of op locatie
• 30* bewerkte foto's in hoge resolutie

Na de fotoshoot krijgen jullie de bewerkte foto’s digitaal aangeleverd zodat jullie kunnen aangeven welke foto’s jullie willen hebben. Vervolgens perfectioneer ik de selectie binnen 4 weken en krijgen jullie deze via een online galerij aangeleverd.

*Incl. reiskosten binnen 20 km vanaf Weert (daarbuiten €0.40/km)
*Extra foto's kunnen bijgekocht worden

investering

Newborn Shoot

welcome to the world

welcome to the world

"Ik zou Lois aan iedereen aanraden, wat een fijne, warme en lieve meid! Zo fijn dat je alle ruimte krijgt met je baby, helemaal geen druk of haast, alles is goed. Buiten dat wij zo blij waren met Lois haar persoonlijkheid zijn we ook onwijs blij met de foto's. Dankjewel lieve Lois, mooie herinneringen voor altijd!"

- janiek -

Portfolio

newborn

Wil je meer informatie of een shoot boeken? Neem dan contact met mij op.