Wat leuk dat je mij wat beter wilt leren kennen! Dit ben ik: Lois van Valkenburg. Tegenwoordig kan ik daar een extra naam aan toevoegen: Lois Haagmans. Ik ben namelijk getrouwd met mijn grote liefde Frank. Een praktisch feit, is dat je mijn naam uitspreekt als Lo-is. Ik ben 26 jaar oud, geboren en getogen in het Brabantse Oss, en woon in het Limburgse Weert.

Van jongs af aan heb ik naast mijn werk als fysiotherapeut een grote passie voor fotografie. Als kind ging mijn roze compact camera overal met me mee. Die camera is inmiddels ingewisseld voor een systeemcamera, maar zit nog steeds aan mijn hand geplakt. Waarom? Dit is mijn manier om creatief te zijn. 

Dat iemand zich op zijn gemak voelt bij me, vind ik heel belangrijk. Dit allemaal om beelden te krijgen die de werkelijkheid weerspiegelen. Dat mensen stralen op de foto en met een mooie herinnering terug kijken, dat is waar ik het voor doe.

Behind the camera

lois van valkenburg photography

Love

DISCOVER THE THINGS I

Het leven, dat is waar ik van hou! Ik reis graag, en samen met Frank ontdek ik het liefst nieuwe plekken op de wereld. Gewapend met backpack en camera, dwalend door onbekende plekken. Zoekend naar cultuur, avontuur, natuur en vooral: lekker eten. Oh, wat hou ik van lekker eten. Bourgondisch is my middle name, vooral als het om zoetigheid gaat!

Verder kan ik genieten van de kleine dingen: een mooie zonsondergang, een wandeling in de natuur, een knisperend kampvuur, een fijn boek om in op te gaan, het geluid van regen op een dakraam, een heerlijke geur om me heen. Juist de kleinste details, die waardeer ik enorm. 

Ondanks dat ik fysiotherapeut ben, vind ik het soms lastig om consequent te sporten, hoewel ik het wel belangrijk vind! Yoga en pilates probeer ik daarom geregeld te doen, en één keer in de week heb ik een fijne uitlaatklep: paaldansen. Hartstikke goed om de spieren in mijn arm sterk te houden en mijn camera te kunnen tillen! 

Wil je meer informatie of een shoot boeken? Neem dan contact met mij op.

@lonnekeartsphotography