Vier de liefde! Wat is er nou mooier dan een fijne foto met jouw lief. Dat is weer eens wat anders dan de classic selfie. Graag leg ik jullie liefde vast. Liefdevol, puur en dynamisch. Hoe jullie zijn als stel, die momenten wil ik vastleggen. Dit kan op een buitenlocatie of bij jullie thuis. Alles is bespreekbaar. Kiezen jullie voor een buitenlocatie? Dan zullen we samen kijken naar een geschikte tijd en locatie. Het mooiste licht is te vangen tijdens de “Golden Hour”, een uur nadat de zon opkomt, of een uur voor de zon ondergaat. Het belangrijkste is dat jullie wens centraal staat!

Tijdens de shoot leren we elkaar kennen, stel ik je/jullie op het gemak en stuur ik aan waar dat nodig is om de persoonlijkheid, relatie en/of dynamiek in het licht te zetten. Het is belangrijk dat we samen een ontspannen sfeer creëeren. Hiervoor zal ik dan ook zeker de tijd nemen.

• €285*
• 2 personen
• Circa 1 uur
• Thuis of op locatie
• 30* bewerkte foto's in hoge resolutie

Na de fotoshoot krijgen jullie de bewerkte foto’s digitaal aangeleverd zodat jullie kunnen aangeven welke foto’s jullie willen hebben. Vervolgens perfectioneer ik de selectie binnen 4 weken en krijgen jullie deze via een online galerij aangeleverd.

*Incl. reiskosten binnen 20 km vanaf Weert (daarbuiten €0.40/km)
*Extra foto's kunnen bijgekocht worden

investering

Loveshoot

better together

better together

"Na onze wensen aangegeven te hebben vond Loïs de perfecte locatie voor onze (koppel) shoot! Het enthousiasme van Loïs werkte aanstekelijk en ze leidde ons op een prettige manier door de shoot heen. We voelden ons volledig op ons gemak en konden onszelf zijn. Dit is dan ook zeker terug te zien op de foto's. We zijn super blij met het resultaat!"

- elvy & Dylan -

Portfolio

love

Wil je meer informatie of een shoot boeken? Neem dan contact met mij op.