Lifestyle fotografie, wat is dat eigenlijk? Kindjes laten zich niet vaak regisseren, en dat hoeft ook niet. Wat ik wil is de dynamiek van jullie gezin op een ongedwongen manier vastleggen. Poseren doen we dan ook niet, de foto’s worden gemaakt aan de hand van kleine opdrachtjes. Dit kan in de thuissituatie of op locatie. Kiezen jullie voor een buitenlocatie? Dan zullen we samen kijken naar een geschikte tijd en locatie. Het mooiste licht is te vangen tijdens het “Golden Hour”, een uur nadat de zon opkomt, of een uur voor de zon ondergaat. Het belangrijkste is dat jullie wens centraal staat!

Tijdens de shoot leren we elkaar kennen, stel ik je/jullie op het gemak en stuur ik aan waar dat nodig is om de persoonlijkheid, relatie en/of dynamiek in het licht te zetten. Het is belangrijk dat we samen een ontspannen sfeer creëeren. Hiervoor zal ik dan ook zeker de tijd nemen.

• €325*
• 2 tot 5 personen
• Circa 1,5 uur
• Thuis of op locatie
• 30* bewerkte foto's in hoge resolutie

Na de fotoshoot krijgen jullie de bewerkte foto’s digitaal aangeleverd zodat jullie kunnen aangeven welke foto’s jullie willen hebben. Vervolgens perfectioneer ik de selectie binnen 4 weken en krijgen jullie deze via een online galerij aangeleverd.

*Incl. reiskosten binnen 20 km vanaf Weert (daarbuiten €0.40/km)
*Extra foto's kunnen bijgekocht worden

investering

Lifestyle Fotografie

everlasting love

EVERLASTING LOVE

"Lois, wij zijn jou meer dan dankbaar! De shoot was geweldig, gewoon ‘gewoon’, geen poespas! Lekker jezelf zijn, en dat kan bij jou! En toen het resultaat, OH MY GOD! WAUW!
Wat zijn er blij met de foto’s en wat zijn we blij dat jij onze fotograaf was! Dankjewel Lois!"

- Manou -

Portfolio

lifestyle

Wil je meer informatie of een shoot boeken? Neem dan contact met mij op.