The journey of
love and life

Fotograaf Weert

Ben jij op zoek naar een fotograaf in Weert om een speciaal moment te laten vastleggen? Zoek dan niet verder! Aangenaam, ik ben Lois van Valkenburg en ik heb al jaren een grote passie voor fotografie. Vroeger liep ik als kind al het liefst rond met mijn roze compact camera. Deze heb ik inmiddels ingewisseld voor een spiegelreflex en systeemcamera. Ik ben 26 jaar oud en woonachtig in Weert. Naast mijn werk als fysiotherapeut doe ik niets liever dan fotograferen.

Wil jij meer weten over wie ik ben, wat voor soort fotoshoots ik zoal doe of over mijn stijl en werk? Lees dan vooral verder en kijk of er een match is met hetgeen waarnaar jij op zoekt bent.

lois van valkenburg photography

Behind the camera

I'm Lois

Hi! Wat leuk dat je op mijn site kijkt. Ik ben Lois, fotograaf met vooral heel veel liefde voor het vastleggen van de liefde. Mijn belangrijkste taak? Door mijn achtergrond in de zorgsector vind ik het ontzettend belangrijk dat iemand zich volledig op zijn gemak bij mij voelt. Dat iemand naar zijn foto's kijkt en denkt: " dit ben ik ". Ik leg graag de momenten vast hoe deze gebeuren. Ongedwongen en spontaan. Mijn stijl is te omschrijven als romantisch, elegant en echt, met een dromerige " feel ". 

discover my work

Portfolio

"De eerste kennismaking, de dag, de foto’s… we hadden ons het niet beter kunnen wensen. Lois is super professioneel en voelt precies aan waar ze op welk moment moet zijn om net die emotie of dat detail vast te leggen. Verder is ze een topper en is het gewoon een feestje om haar de hele dag om je heen te hebben."

- Tom & lenny -

Ben jij op zoek naar een fotograaf in Weert en ben je na het lezen van mijn werk, stijl en werkwijze enthousiast geworden? Dan kom ik graag met je in contact! Vul het contactformulier in met jouw wensen en contactgegevens. Ik zal vervolgens zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Shoot boeken of heb je nog vragen?